Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİRİN GURUR KAYNAĞISINIZ”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİRİN GURUR KAYNAĞISINIZ”

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SAMPIYONLARDAN BASKANA TESEKKÜR ZIYARETI

 

BASKAN KOCAISPIR: “YÜREGIRIN GURUR KAYNAGISINIZ”

 

Yüregir Belediyesi ‘Egitime Destek Kurslari’ ögrencilerinden LGS Türkiye Birincisi Sabiha Gökçe Tepedelen ve dereceye giren ögrenciler Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e tesekkür ziyaretinde bulundular.Baskan Kocaispir ''Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için azdir. Çocuklarimizi hayata ne kadar iyi hazirlayabilirsek gelecegimizi garantiye almis oluruz. Bu yüzden özveri ile çalismaya devam ediyoruz.'' dedi.

 

Yüregir Belediyesi Kültürevlerinde verilen Egitime Destek Kurslari basarili ögrenciler yetistirmeye devam ediyor. Büyük bir özveri ile sinavlara hazirlanan Murat Gögebakan Kültürevi ögrencilerinden Sabiha Gökçe Tepedelen katildigi LGS sinavinda bütün sorulara dogru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Kültürevlerinde egitim alan Gökay Emin Sarikaya, Aleyna Teke, Cemile Sevde Esit, Fatma Sila Tepeli, Talip Efe Sevik ise % 1’lik dilime girerek Adana’daki Fen Liselerine girme hakki elde ettiler.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret eden basarili ögrenciler egitime verdigi destekten dolayi tesekkür ettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Kocaispir ise ögrencileri kutlayarak çesitli hediyeler takdim etti.

 

Ögrencilerin Yüregir’in gurur kaynagi oldugunu belirten Baskan Kocaispir, “Kültürevlerimizdeki egitime destek kurslarimizda düzenli sistemli bir çalisma yapiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarimiz huzurlu bir ortamda sinavlara hazirlaniyor, kiymetli vakitlerini en güzel sekilde degerlendiriyorlar. Bu yavrularimiz gerçekten önemli bir basari elde ettiler ve Yüregirimizin, bizim gurur kaynagimiz oldular. Her zaman desteklerimizle yaninizda olacagiz. Sizleri tebrik ediyor, ailelerinizi kutluyor, basarilarinizin devamini diliyorum.' ifadelerini kullandi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli